Home

     BESTEL NU:  073 – 200 3000

Corona-Richtlijnen

  • GEEF JE BESTELLING TELEFONISCH DOOR
  • haal je bestelling met 1 persoon op
  • meld je aan de balie
  • betaal contactloos (bij voorkeur pin)
  • houd 1,5 meter afstand

Het zijn bijzondere tijden. Onze zaak is speciaal ingericht om jouw en onze gezondheid te waarborgen. Wij zijn blij dat we je daarmee ook op dit moment kunnen bedienen.  Meld je altijd eerst aan de balie en volg aanwijzingen van het personeel op.

Openingstijden
ma:          Gesloten
di – zo     16.00 – 20.00

_________________________________________________

KIP VAN ‘T SPiT, VERSE FRIET & SNACKS
Wij zijn Cafetaria ‘t Huukske; de ambachtelijke cafetaria van Rosmalen. Wij gaan voor kip van ‘t spit, snacks en heerlijke verse friet. De kip van ’t spit komt vers van de grill. Combineer onze kipgerechten met de overheerlijke verse friet en geniet van je gerecht.


DONDERDAG KIPDAG

Elke donderdag van de week is het Kipdag bij Cafetaria ‘t Huukske in Rosmalen. Alle gerechten van onze kipkaart hebben dan een gereduceerde prijs.
reserveren: Wil je zeker zijn van een gerecht van het spit, reserveer dan voor 21 uur de avond ervoor dan zorgen wij dat je nooit teleurgesteld raakt. Want op=op.

LUNCHEN (momenteel gesloten)
Dinsdag tot en met zondag zijn wij geopend vanaf 12 uur. Even stoppen voor een lunch is dus ook een mogelijkheid. Uiteraard hebben we ook verschillende lekkere broodjes. Kom eens binnen wandelen en laat je verrassen bij cafetaria ‘t Huukske.

BEDRIJVEN
Wil je onze gerechten voor jou en je collega’s op de zaak laten bezorgen, neem dan contact met ons op om te kijken wat hier de mogelijkheden voor zijn. Wij staan altijd open voor een leuke business2business samenwerking!  073-2003000 

Assortiment

 

 BEKIJK HIER ONS ASSORTIMENT

Ambachtelijk cafetaria ‘t Huukse gaat voor verse friet, kip van ‘t Spit en snacks. Bekijk hier ons assortiment en maak je keuze.


ONZE PRODUKTEN

FRITES
Om de dag komen onze frietjes vers aan van de boer. Ze maken hiervoor een rit door wind en weer vanaf Bladel. In Bladel zijn ze geselecteerd en met liefde behandeld door Aardappelhandel Bladel. Aardappelhandel Bladel werkt op een ambachtelijke en duurzame wijze met echte kwaliteits aardappels, recht van het land. En dat proef je natuurlijk!

KIP
Verantwoord omgaan met je eten, betekend ook weten dat je eten op een verantwoorde manier op je bordje komt. Onze kip is dan ook groot gebracht in een goede omgeving met goed voedsel. Wij gaan voor uitsluitend Nederlandse kippen. Voor onze verse kipprodukten wordt samengewerkt met Poelier Tijssen uit Nuenen. Het ambachtelijk verwerken van de kipprodukten staat bij Polier Tijssen al generaties hoog in het vaandel!

AMBACHTELIJKE SNACKS
Een niet te groot, maar goed geselecteerd en gebalanceerd assortiment snacks van kwaliteit is wat wij te bieden hebben. Naast onze ‘gewone’ snacks voeren wij ook onze ambachtelijke snacks. Deze snacks zijn speciaal geselecteerd op de ambachtelijke vervaardiging en gebruik van ambachtelijke recepturen. Een snack zoals hij hoort te zijn!

Contact